Teleservice

Voor een goedkope en professionele teleservice hoeft u niet meer verder te zoeken. M-Contact is dé aanbieder als het gaat om teleservices en verschillende andere callcenter diensten. Bij ons heeft u een keuze uit verschillende teleservice abonnementen. Hierdoor is er altijd een abonnement beschikbaar, dat volledig aansluit bij uw bedrijf.

Wij beantwoorden uw telefoontjes

Onze teleservice bestaat voor een groot deel uit een telefonische antwoordservice. Dat betekent dat wij in staat zijn om uw telefoontjes te beantwoorden, op het moment dat u daar zelf geen gelegenheid voor hebt. Zo kunt u de lijn doorschakelen naar ons, wanneer u dat wilt.

Voor bedrijven in allerlei branches

Wij hebben inmiddels veel ervaring met bedrijven in allerlei branches. Onze flexibele en deskundige medewerkers, weten daardoor exact op welke manier zij uw klanten en relaties moeten aanspreken en het gesprek dienen te voeren. Hier kunt u overigens ook zelf invloed op uitoefenen door vooraf uw aan te geven op welke manier uw telefoon beantwoord dient te worden.

Een geschikt aanbod voor ieder bedrijf

Voor ieder bedrijf hebben wij een geschikt aanbod beschikbaar. Zo is onze telefoonservice voor iedereen betaalbaar en kan elke organisatie beschikken over een professionele teleservice. Vraag ons naar de verschillende abonnementen en laat ons de meest voordelige optie adviseren.